- MED BARNET, LEKEN OG MILJØET I FOKUS

Askeladden Steinerbarnehage ligger idyllisk til på Klokkarstua i Asker Kommune. Vi har et tett samarbeid med vår nabo Steinerskolen i Hurum, og 1. klasse er lokalisert i barnehagen vår.

Vi har tre avdelinger, 2 for store barn og en for småbarn. Vi har ledige plasser.

Åpningstidene er 07.30-16.30 hver dag. Stengt i romjul, påskeuka og 4 uker på sommeren.

Vi satser på: Barnas kreativitet og frie lek - Sunt og godt kosthold - Gode rytmer som bærer oss gjennom dagen, uken og året - Naturopplevelser - Kulturformidling gjennom eventyr og sang

Vi voksne har et arbeid å gjøre som i ethvert hjem. Barna får være med i det som skjer enten vi lager mat, baker brød, vasker opp, tørker støv, syr, snekrer eller reparerer ting. Vi har en hverdag sammen, der barna lærer livet å kjenne gjennom etterligning av gode forbilder.

Vi holder til i et fantastisk bygg som er lyst, romslig og med gode, varme farger. Bygget er helt miljøvennlig og et godt sted for barn og voksne å være i. Arkitekt er Bård Hoff. Utearealet er stort med masse boltringsplass, gressplener og en skog!

Hos oss får barna en trygg start på livet!

Nysgjerrig?

Kom på besøk!!!

Se mer på Barnehagafakta.no (fjorårets statistikk): https://www.barnehagefakta.no/barnehage/1016648/stiftelsen-askeladden-steinerbarnehage