Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Askeladden Steinerbarnehage ligger landlig til på Klokkarstua i Hurum Kommune. Vi har et tett samarbeid med vår nabo Steinerskolen i Hurum, og 1. klasse er lokalisert i barnehagen vår. 

Vi har i år fire avdelinger, 2 for store barn og to for småbarn. Vi har ledige plasser. 

Åpningstidene er 07.30-16.30 hver dag. Stengt i romjul, påskeuka og 4 uker på sommeren. 

Vi satser på: Barnas kreativitet og frie lek - Sunt og godt kosthold - Gode rytmer som bærer oss gjennom dagen, uken og året - Naturopplevelser - Kulturformidling gjennom eventyr og sang

Vi voksne har et arbeid å gjøre som i ethvert hjem. Barna får være med i det som skjer enten vi lager mat, baker brød, vasker opp, tørker støv, syr, snekrer eller reparerer ting. Vi har en hverdag sammen, der barna lærer livet å kjenne gjennom etterligning av gode forbilder.

Vi holder til i et fantastisk bygg som er lyst, romslig og med gode, varme farger. Bygget er helt miljøvennlig og et godt sted for barn og voksne å være i. Arkitekt er Bård Hoff. Utearealet er stort med masse boltringsplass, gressplener og en skog!

Hos oss får barneverdenen lov til å være i fred!

 

Nysgjerrig?

Kom på besøk!!!

Copyright

Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | askeladden@steinerbarnehage.no

Opphavsrett © Askeladden Steinerbarnehage 2016. Alle rettigheter reservert.

Design og utvikling: Dos Puntos Design