Det blir sommeravslutninger avdelingsvis i år:

1.klasse onsdag 17. juni kl.13.00

Solbær torsdag 18. juni kl.15.30

Blåbær fredag 19. juni kl.15.30

Bjørnebær onsdag 24. juni kl.15.00

Det blir tradisjonen tro servering av rømmegrøt, vannmelon og granskuddsaft. Velkommen til alle foreldre!

IMG 4722

Steinerbarnehageforbundet vant i november Matprisen 2019 i kategorien "Barn og ungdom"! Hurra!

uten navn

Dette skriver juryen: "Bare bok gjør ingen klok. Vi lærer best gjennom å gjøre, prøve og feile. Årets vinner lar barn lære om mat på egne premisser. De lar barnas sanser, lek og nysgjerrighet styre – da er det enklere å forstå og undre seg over sammenhengen mellom kumøkk og kløver, kål og kraft, og blomster og bier! For årets vinner er det bærekraftig måltidet det bærende elementet i opplæringen og har vært det i lange tider."

***

Er du på utkikk etter en flott barnehage for barnet? Eller kjenner du noen som er det? Vi har noen ledige plasser!

Ta kontakt med Åshild på tlf: 32 79 21 91, og avtal et besøk!!