Vi har ÅPEN DAG i barnehagen onsdag 5. februar fra 9-15.

Velkommen til alle dere nye foreldre som er nysgjerrig på barnehagen vår!

Steinerbarnehageforbundet vant i november Matprisen 2019 i kategorien "Barn og ungdom"! Hurra!

uten navn

Dette skriver juryen: "Bare bok gjør ingen klok. Vi lærer best gjennom å gjøre, prøve og feile. Årets vinner lar barn lære om mat på egne premisser. De lar barnas sanser, lek og nysgjerrighet styre – da er det enklere å forstå og undre seg over sammenhengen mellom kumøkk og kløver, kål og kraft, og blomster og bier! For årets vinner er det bærekraftig måltidet det bærende elementet i opplæringen og har vært det i lange tider."

***

Er du på utkikk etter en flott barnehage for barnet? Eller kjenner du noen som er det? Vi har noen ledige plasser!

Ta kontakt med Åshild på tlf: 32 79 21 91, og avtal et besøk!!