Det nærmer seg Mikaelsfest i barnehagen. Barna får høre eventyret om Ridder Georg som drar ut og kjemper mot den onde Dragen og redder Prinsessen! I samlingstunden synges og lekes det samme temaet sammen med barna i rolle- og sangspill. Selve dagen - fredag 27. september - blir barna slått til Mikaelsriddere, og får servert dragesuppe og sverdbrød på Kongens Slott!

***

Er du på utkikk etter en flott barnehage for barnet? Eller kjenner du noen som er det? Vi har ledige plasser!

Ta kontakt på tlf: 32 79 21 91, og avtal et besøk så du får se våre hyggelige avdelinger og hilse på oss!

blomsterkrukker