Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 80 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I februar feirer vi fastelavn med et karneval! Denne festen er preget av mye tøys og tull, og det gjenspeiles i alt vi gjør av sanger, regler, eventyrog aktiviteter. Selve dagen legges så tett opptil fastelavnssøndag som mulig, i 2024 blir dette fredag 9.februar. Storbarnavdelingene forvandles helt - til stor glede for barna! Vi pynter, ommøblerer og legger tilrette for å ha en fest som virkelig snur opp-ned på det hverdagslige livet i barnehagen.

Temaet for dagen er de siste årene hentet fra eventyret om Skinvotten, der Harepus Hopsadans, Revemor Silkesvans, Ulven Aldrimett og de andre dyrene har dukket opp på festen.

På småbarnsavdelingene markeres også dagen, men i mindre grad. Og utkledningene er enklere. Et par ører og en hale er alt som trengs!

Faste innslag på karnevalet på storbarnsavdelingene er å "Slå katten ut av tønna", kåre en Kattekonge og en kattedronning,  - og selvfølgelig spiser alle barn fastelavnsboller den dagen!