Påskefesten holder vi onsdag 4. april. I barnehagen legger vi i påskehøytiden vekt på gleden over naturen. Alt som spirer og gror i naturen, og egget som symboliserer det evige livet.

Etter påskeferien samles vi i barnehagen og går ut i hagen og leter etter egg som påskeharen har kommet med. Dette er en utefest, hvis vær og vind tillater det.

Så har vi eggeturnering inne etterpå, synger påskesanger og barna får se et dukketeater som handler om den rette påskeharen. Deretter har vi en hyggelig påskelunsj. Vi liker også å så noen frø denne dagen, så kan vi følge med på dem i dagene og ukene etterpå, hvordan de spirer og vokser seg større - helt til de er klare til å settes ut i kjøkkenhagen.